СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Во Египет 24 членови на Муслиманско братство осудени на смрт

Египетскиот суд осуди 24 членови на организацијата Муслиманско братство на смрт, обвинети за убиство на полицајци во два одделни слулчаи

Back to top button
Close
Close