Дописници МКД

Во Дебар по два месеца двајца починати од Ковид-19, моментно активни на болеста 12 лица

По речиси два месеца, во Дебар како последица од Ковид-19 регистрирани се двајца починати во болнички услови.

Back to top button
Close
Close