Svet.SlajderБалканБалкан.Портал

Во Црна Гора почитување на мерките по локални самоуправи

Од понеделник во Црна Гора почнува воведување нови рестриктивни епидемиолошки мерки, а нивната примена ќе зависи од епидемиолошката состојба во секоја од локалните самоуправи.

Back to top button
Close
Close