БалканСвет.Слајдер

Во Црна Гора од Ковид-19 починаа две лица иако биле вакцинирани

Две лица кои беа целосно вакцинирани починаа во Црна Гора како резултат на коронавирусот, изјави  вчера епидемиологот од Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) Милена Поповиќ Самарџиќ

Back to top button
Close
Close