ЕвропаСвет.Слајдер

Во Белорусија укинати акредитациите на новинарите кои работат за странски медиуми, од понеделник нови апликации

Властите во Белорусија одлучија да ги укинат акредитациите на сите новинари кои работат за странски медиумски куќи и ги информираа дека повторно ќе треба да бараат акредитации, а тој процес може да трае повеќе од една недела.

Back to top button
Close
Close