Biznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Во 2020 градежниците завршиле 2335 станови, во индивидуална режија градени се 1617 објекти

Градежните компании во минатата година работеле на 2385 објекти, а завршиле вкупно 2335 станови со вкупна површина од 152 825 м2, од кои 2 299 се во индивидуална сопственост, објави Државниот завод за статистика.

Back to top button
Close
Close