Partitë politike

VMRO-Parti Popullore: Këtu keni testim të shpejtë për KOVID-19 të blerë në një barnatore në Bullgari pa recetë me çmim prej 12 eurove

Për shkak se nuk mund ta kuptojmë kontradiktën e kryetarit të Komisionit për sëmundje infektive, Dr. Zharko Karaxhovski, i cili nga njëra anë dyshon në testet e shpejta për Kovid-19, dhe në të njëjtën kohë arrin në konkluzionin se në periudhën tjetër, siç tha ai vetë, do të furnizohen teste të shpejta për diagnostikim të shpejtë të Kovid-19, ju bashkangjisim këto fotografi për testim të shpejtë, që u blen në barnatore në Bullgarinë fqinje pa recetë me çmim prej 12 eurove.

Back to top button
Close
Close