Политички партии

ВМРО-НП: Еве брз тест за КОВИД-19 набавен во аптека во Бугарија без рецепт по цена од 12 евра

Бидејки не можеме да ја разбереме контрадикторноста на претседателот на Комисијата за заразни болести, Д-р. Жарко Караџовски кој од една страна се сомнева во брзите тестови за Ковид-19, а притоа и самиот констатира дека во наредниот период ќе се набавеле како што кажа самиот тој, брзи тестови за брзо дијагностицирање на Ковид-19, ги приложуваме овие фотографии  на брз тест кој е набавен во аптека во соседна Бугарија без рецепт по цена од 12 евра.

Back to top button
Close
Close