0_Македонија.ПорталПолитички партии

ВМРО ДПМНЕ: Зградата на Министерството за политички систем беше спремна за вселување од 2017

Можеме само да замислиме колку децении ќе им требаат да изградат нова. Зградата во која денес се всели министерството за политички систем е започната со градба во 2015 година, а беше спремна за вселување уште 2017 година. СДСМ чекаше буквално 4 години, можеби со мисла дека народот ќе заборави дека истата е градена во време на ВМРО-ДПМНЕ.

Back to top button
Close
Close