Partitë politike

VMRO-DPMNE: Zaev nuk mund të sigurojë të ardhme në LSDM, dhe jo për të gjithë qytetarët

Zaev nuk mund  të sigurojë të ardhme në LSDM, dhe jo për të gjithë qytetarët,  puna e tij në politikë mbaron ashtu edhe siç filloi me tradhëti dhe  nënçmime të sjellura te të gjithë populli.

Back to top button
Close
Close