Partitë politike

VMRO-DPMNE: Zaev është i gatshëm të sakrifikojë gjithçka, vetëm që të ketë mposhtje më të lehtë në zgjedhje

Zoran Zaev  sot e tregoi fytyrën e vërtetë të regjimit hibrid. Zaev  mund ta sakifikojë edhe shëndetin  e qytetarëve, vetëm që të ketë përfitim politik.

Shkup, 13 maj 2020

Zoran Zaev  sot e tregoi fytyrën e vërtetë të regjimit hibrid. Zaev  mund ta sakifikojë edhe shëndetin  e qytetarëve, vetëm që të ketë përfitim politik.

Zaev është i gatshëm të sakrifikojë gjithçka, vetëm që të ketë mposhtje më të lehtë në zgjedhje.

E saktë është se rejtingu i VMRO-DPMNE-së është shumë më i madh nga ai i LSDM-së këtë e di Zaev, por VMRO-DPMNE  nuk dëshiron të shkojë në zgjedhje në të cilat mund të ketë madje edhe  një qytetar të infektuar më shumë.

Nevojitet  sigurim i  burimeve të tërësishme të sigurisë, nga aspekti i ruajtjes së shëndetit të qytetarëve.

Vetëm që ta zvogëlojë  mposhtjen Zaev është i gatshëm ta sakrifikojë edhe shënetin e mijëra qytetarëve.

Zaev dhe LSDM tre muaj  tregojnë se si nuk duhet të udhëhiqet shteti.

Zaev dhe LSDM e e hodhën Maqedoninë në kaos, ndërsa qytetarët në varfëri dhe mjerim.

Tre vjet Zaev. Tre vjet  regjim hibrid.

Me respekt,

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale

Back to top button
Close
Close