Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Власта во овие четири години не задолжувала 1,7 милион евра дневно

Долгот во време на власт на Заев за 4 години е зголемен за 2,4 милијарди евра. Ова значи дека дневно под власт на Заев Mакедонија се задолжувала за 1,7 милиони евра. Заев ги задолжува граѓаните за неверојатни 1,7 милиони евра дневно.

Back to top button
Close
Close