Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Владата задоцни со мерките за помош на бизнис секторот и компаниите

Владата на Зоран Заев задоцни со мерките за помош на бизнис секторот и компаниите. Освен што мерките на Владата не беа навремени, тие се неправилно распределени по сектори и се нетранспарентни.

Back to top button
Close
Close