Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Визија на СДСМ води кон пропаст на енергетиката

Големите енергетски компании ЕЛЕМ и МЕПСО се пред колапс, пред сẻ поради лошото менаџирање, но и поради насадените кадровски послушници, без елементарни познавања од енергетика. За развој и визионерски погледи кон иднината не ни помислуваат.

Back to top button
Close
Close