0_Maqedoni.PortalPartitë politike

VMRO-DPMNE: Të vonuara dhe pa destinime masat e pakos së gjashtë

Pakoja e gjashtë e masave të Zaevit dhe Besimit është e vonuar dhe masat janë parashikuar pa destinime. Përsëri thërrime për ekonominë, të cilat nuk do të jenë në ndihmë për dalje nga kjo krizë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close