Partitë politike

VMRO-DPMNE: Sondazhet tregojnë humbje të bindshme të Zaevit, populli e kundërshton regjimin hibrid të LSDM-së

Zoran Zaev është një njeri i frikësuar. i vetëdijshëm se qeveria po varet nga një fije, si një njeri i mbytur që kap një kashtë, jep propozime për një qeveri të gjerë, për shpëtimin e karrierës së tij politike, si dhe për shpëtimin e qeverisë më kriminale.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close