Partitë politike

VMRO – DPMNE: Shilegovi ka paguar rreth 6.650 euro më shumë për furnizim me rubineta tani në krahasim me para dy vjet

Faraoni Petre Shilegov blen pajisje urbane për nevojat e qytetit të Shkupit me çmime ekstrem të larta. Faraoni Shilegov në vitin 2020 dhe në vitin 2021 ka paguar 1.500 euro për një rubinete.

Back to top button
Close
Close