Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ продолжува со паталошката опседнатост со Груевски

Денес сме 2020 година и Груевски не е претседател на ВМРО-ДПМНЕ од 2017-та година. Знаеме дека е тешко тоа да го разбере Заев кој со Шеќеринска се единствените остатоци од транзицијата, но тука не можеме да им помогнеме во нивната патолошка опседнатост со Груевски.

Back to top button
Close
Close