Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Филипче ја потценуваат интелигенцијата на пациентите и медицинскиот персонал

СДСМ и Филипче ја потценуваат интелигенцијата на пациентите и медицинскиот персонал, но и сите граѓани кои гледаат дека оваа власт го урнисува здравството и од него создава, алатка за терање бизнис.

Back to top button
Close
Close