Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја задолжи Македонија и граѓаните за 500 милиони денари

Скопје, 14 јануари 2020 (МИА)

Факти на денот:

Факти кои го одбележаа денот:

1. СДСМ ја задолжи Македонија и граѓаните за 500 милиони денари.
2. Бранот на зараза од непотизам го зафати Велес, функционерите на СДСМ си вработувале цели фамилии.
3. СДСМ и Оливер Спасовски во паника од неминовниот изборен пораз сакаат да ги блокираат институциите.
4. Земјоделец од Арачиново две години чека да ги добие заслужените субвенции.
5. СДСМ ги одби измените на законот за одбрана кои се во согласност со сите НАТО процедури.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

___________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки

Back to top button
Close
Close