0_Македонија.ПорталПолитички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Реакциите и активностите на Комисијата за заштита од заразни болести и Венко Филипче се задоцнети

Реакциите и активностите на Комисијата за заштита од заразни болести и Венко Филипче се задоцнети и непромислени. Власта предлага мерки кои што ВМРО-ДПМНЕ посочи дека треба да бидат направени уште во март, кога почна пандемијата. Тогаш власта немаше слух и сега ги гледаме последиците од тој нивен игнорантски однос.

Back to top button
Close
Close