0_Maqedoni.PortalPartitë politike

VMRO-DPMNE: Reagimet dhe aktivitetet e Komisionit për mbrojtje nga sëmundjet ngjitëse dhe Venko Filipçe janë vonuar

Reagimet dhe aktivitet e Komisionit për mbrojtje nga sëmundjet ngjitëse dhe Venko Filipçe janë vonuar. Pushteti propozon masa të cilat VMRO-DPMNE potencoi se duhet  të bëhen prej në mars, kur filloi pandemia. Atëherë pushteti nuk  dëgjonte dhe tani i shohim pasojat e asaj sjellje të tyre injoruese.

Back to top button
Close
Close