Partitë politike

VMRO-DPMNE: Pse pasaportat nga afera “Mafia” ende janë valide

Aktgjykimi i shpejtë dhe skandaloz për aferën “Mafia” vetëm e tregon frikën dhe nervozizmin tek pushteti i Zaevit. Aktgjykimet e shpejta janë qesharake dhe dënimet me kusht vetëm tregojnë se pushteti dëshiron ta fsheh rastin dhe të pengohet të dalë në dritë e vërteta e plotë.

Back to top button
Close
Close