Оригинални текстовиПолитички партии

ВМРО-ДПМНЕ поднесе претставка до ДКСК за издавање концесии на роднини на Заев

Бидејќи на антикорупциска не и се слушаат пресовите за тоа како феудалецот Зоран Заев долгорочно си ги присвојува богатствата на Македонија, денеска до неа поднесуваме Претставка, која што се надевам нема да заврши во некоја фиока, или уште повеќе антикорупционерите нема да се сокријат зад формалности.

Back to top button
Close
Close