Политички партии

ВМРО – ДПМНЕ: Одлуката да биде пуштен Рашковски во домашен притвор сама по себе е скандал

Одлуката да биде пуштен  Драги Рашковски во домашен притвор е уште еден показател за заробениот правен систем од страна на Зоран Заев.

Back to top button
Close
Close