Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту една држава досега не прифатила обезличување на идентитетот на еден народ затоа што тоа е спротивно на вредностите на ЕУ

Откажување од македонскиот народ, идентитет, јазик и историја не се државни позиции, туку антидржавни. Единствени кои во моментов нешто поткопуваат се Зоран Заев и Бучковски кои ги поткопуваат националните и државни интереси на Македонија.

Back to top button
Close
Close