Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Недобивањето на датум е крајот на кривиот пат на Заев

СДСМ и Зоран Заев донесоа неправдa, прогон, лаги и измами, сиромаштија и иселување на македонскиот народ од оваа сурова реалност. Државата ја однесоа во ќорсокак, без надеж за подобра иднина. Посветени се само на крадење, рекет и политички реваншизам.

Back to top button
Close
Close