Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Најостро го осудуваме изборот на логото за одбележување 30 години самостојност

Како комисија за култура на ВМРО - ДПМНЕ најостро го осудуваме изборот на лого за одбележување на 30 годишнината од осамостојувањето на Република Македонија.

Back to top button
Close
Close