Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ најавува нова мерка „Мој данок за мој проект во мојата општина“

Почитувани, Денес во очи на гласањето на ребалансот на буџетот, сакаме да посочиме на две многу битни работи за успешното функционирање на секоја држава. Транспарентноста, но и разумноста во трошењето на јавните пари.

Back to top button
Close
Close