Partitë politikeTekste origjinale

VMRO-DPMNE: Mijallkovi dhe Zaevi bënë cirk para të gjithë vendit

Zaevi bëri një cirk, askush nuk beson se si rezultat i hetimit të Zaevit, ka rënë temperatura e Mijallkovit, një mafie e skllevërve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close