Partitë politike

VMRO-DPMNE: Maqedonia është më e huazuara në histori

Maqedonia është më e huazuara në histori, më e varfëra, më e pakënaqura dhe më e korruptuara në Evropë, ndërsa Zaevi ha paturpësisht nga lugë të arta.

Back to top button
Close
Close