Partitë politike

VMRO-DPMNE: LSDM-ja dëshiron zgjedhje me çdo çmim që ta zvogëlojë humbjen e pashmangshme

LSDM dëshiron zgjedhje me çdo çmim për të zvogëluar humbjen e pashmangshme. Në periudhë kur 25 raste të reja janë regjistruar në 24 orët e fundit dhe tre të vdekur Zaev, Spasovski dhe Filipçe i bindin qytetarët se duhet të mbahen zgjedhjet.

Shkup, 28 maj 2020 

LSDM dëshiron zgjedhje me çdo çmim për të zvogëluar humbjen e pashmangshme. Në periudhë kur 25 raste të reja janë regjistruar në 24 orët e fundit dhe tre të vdekur Zaev, Spasovski dhe Filipçe i bindin qytetarët se duhet të mbahen zgjedhjet.

Çfarëdo që të flasin dhe duan nga LSDM-ja qytetarët shumë mirë e din se me LSDM-në në pushtet vendi shkon drejtë humnerës.

VMRO-DPMNE është më ndryshme se LSDM-ja. Për VMRO-DPMNE-në më me rëndësi është shëndeti i qytetarëve.

VMRO-DPMNE nuk është kundër zgjedhjeve. Kurdo që të mbahen zgjedhje do të fitojë VMRO-DPMNE, ndërsa LSDM-ja do të humb.

Me LSDM-në dhe Zaevin në pushtet fituam regjim hibrid, të pa aftë, kriminel dhe të varfër.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

_________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale

 

Таг
Back to top button
Close
Close