Partitë politike

VMRO-DPMNE: Ligji për regjistrim është në kundërshtim me standardet dhe rregullat evropiane, regjistrimi do të falsifikohet

LSDM-ja dhe Zoran Zaev  nuk duan  regjistrim sipas standardeve evropane dhe rregullave të EUROSTAT, por duan  regjistrim të falsifikuar me të cilin do të plotësohen lëshimet politike të dikujt.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close