Partitë politike

VMRO-DPMNE: Komisioni për Sëmundje Infektive dhe Filipçe të japin dorëheqje

Maqedonia me Venko Filipçen në krye të shëndetësisë po thyen rekorde negative. Numri prej 870 pacientëve për vetëm një ditë është direkt faji i tij. Filipçe bëri gjumë gjithë verën, edhe pse e dinte që vala e vjeshtës e KOVID po vjen, ai nuk u përgatit.

Back to top button
Close
Close