Оригинални текстовиПолитички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните не се виновни затоа што Филипче ништо не презема за да се намали смртноста

Венко Филипче наместо да работи за намалување на смртноста и бројот на починати лица од Ковид, глуми портпарол на министерството за здравство. Филипче да каже што преземал тој лично за да се намали бројот на починати лица.

Back to top button
Close
Close