Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Филипче и по шест месеци не признава дека е неспособен да се справи со КОВИД-19

Министерот Венко Филипче секој ден во јавноста докажува дека е министер за зараза и смрт.

Back to top button
Close
Close