Политички партии

ВМРО – ДПМНЕ:Додека се чешла фирмата за случајот со софтверот, Рашковски на работа во владата

Заев треба да намали со театарот за случајот Рашковски. Додека се чешла фирмата за случајот со софтверот Рашковски си продолжи со работа во владата на Заев по завршениот одмор во Мексико.

Back to top button
Close
Close