0_Македонија.ПорталПолитички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Бројката од 641 заболени вина на Комисијата, која треба да се замени со нова Специјална комисијата од експерти

Секој ден е нов пик, вчерашната бројка од 641 заболени е вина на Комисијата, која треба да се замени со нова Специјална комисијата од експерти

Back to top button
Close
Close