0_Maqedoni.PortalMKD-ALPartitë politike

VMRO-DPMNE: Ata e mbushën gjyqësorin me kuadro të tyre, ndërsa tani kërcënohen se do t’i pastrojnë të papërshtatshmit 

Zaevi dhe Mariçiqi e mbushën gjyqësorin me kuadër të tyre, ndërsa tani kërcënohen se do t'i pastrojnë të papërshtatshmit.

Back to top button
Close
Close