Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Ангелов да замине од ЦУК и да отстапи место на друг кадар

Унапредувањето на статусот на Стојанче Ангелов од в.д. во директор на ЦУК  од страна на Владата е само по себе скандал. Човекот кој покажа дека ниту знае да менаџира ниту да управува со кризи да го унапредиш, наместо да го разрешиш и да поставиш компетентен лик е бесрамен потег на власта.

Back to top button
Close
Close