Политички партии

ВМРО-ДМНЕ ќе ја промовира програмата на плоштадот Магнолија во Битола

Поради директни опструкции од СДСМ и власта во општина Битола раководена од Наташа Петровска, пред се поради нервозата предизвикана од престојниот пораз на изборите на ВМРО-ДПМНЕ не му беше отстапен јавниот простор пред домот на културата во Битола за промоција на програмата на ВМРО-ДПМНЕ.

Скопје, 23 јуни 2020

Поради директни опструкции од СДСМ и власта во општина Битола раководена од Наташа Петровска, пред се поради нервозата предизвикана од престојниот пораз на изборите на ВМРО-ДПМНЕ не му беше отстапен јавниот простор пред домот на културата во Битола за промоција на програмата на ВМРО-ДПМНЕ.

Поради тоа ВМРО-ДПМНЕ Ве известува дека ќе ја промени локацијата на презентација, а во 13 часот ќе ја презентира својата предизборна програма на Плоштад „Магнолија“ во 13 часот.

Крајот на СДСМ се ближи.

Изборот е помеѓу обнова која ќе ја донесе ВМРО-ДПМНЕ и измама која ја имаме од Заев и СДСМ. Македонија не заборава, и народот ќе ја направи разликата.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

__________________________________________________________
МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close