0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Влијанието на пандемијата врз човековите права – главна тема на омбудсманите на С. Македонија, Албанија и Косово

Пандемијата и нејзиното влијание врз човековите слободи и права во  Севена Македонија, Албанија и Косово била главната тема на средбата на омбудсманите на трите држави, Насер Зибери, Еринда Баланца и Наим Ќељај.

Back to top button
Close
Close