0_Македонија.ПорталПолитика

Владата на седница ќе одлучува за намалување на ковид-рестриктивните мерки

Владата денеска ќе ја одржи редовната 69-та седница, на чиј дневен ред, меѓудругите, се и предлозите за намалување на рестриктивните мерки поврзани со пандемијата предизвикана од коронавирусот.

Back to top button
Close
Close