0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Владата го разреши Сугаревски од должноста в.д. директор на Царина, на негово место именувана Славица Котиров

Владата ја прифати одлуката на Комисијата за именување, Горан Сугарески да го разреши од должноста в.д. директор на Царинска управа.

Back to top button
Close
Close