0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Владата ќе ја одржи редовната 92. и три тематски седници

Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи редовната 92. седница, на која, меѓудругото, ќе биде разгледана Информацијата за проектот за човечки капитал и изработка на стратегија за унапредување на човечкиот капитал во Северна Македонија, во соработка со Групација Светска банка.

Back to top button
Close
Close