0_Македонија.ПорталПолитика

Владата ќе ја одржи 94-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска преку видео конференциска интернет врска ќе ја одржи редовната 94-та седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

Back to top button
Close
Close