0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМКДПолитика

Владата ќе ја одржи 35-тата седница

Владата денеска напладне ќе ја одржи редовната 35-та седница, на која на предлог на Министерството за финансии треба да го разгледа Предлог-законот за буџети со кој се уредуваат постапката за изготвување, донесување, извршување на Буџетот на Република Северна Македонија и буџетите на единиците на локалната самоуправа и на Градот Скопје и известување за извршувањето на истите.

Back to top button
Close
Close