КултураКултура.ПорталКултура.СлајдерОпштество

Владата ја усвои информацијата за дигитализација на картотеките при Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков”

Владата на Република Северна Македонија на 93-та седница ја разгледа и усвои Информацијата за преземање активности во врска со дигитализацијата на картотеките при Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков”.

Back to top button
Close
Close