0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерОпштество

Влада: 15 000 литри млазно гориво и 5000 литри нафтени деривати за ДЗС за справување со пожарите

Владата на Република Северна Македонија на денешната 96-та седница, одржана преку видеоконференциска врска, на барање на Дирекцијата за заштита и спасување, донесе Одлука за отстапување нафтени деривати од стоковните резерви без надомест, од Агенцијата за стоковни резерви.

Back to top button
Close
Close