Fotoservis

Vizitë në spitalin mobil

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe kryetarin e qytetit të Shkupit Petre Shilegov e kanë vizituar lokacionin ku është vendosur spitali mobil

Back to top button
Close
Close